Az egyik legfontosabb szolgáltató

Amikor én belekezdtem az esküvőnk szervezésébe két két nagyon fontos szolgáltatót kellett kiválasztanom, legalábbis biztos voltam benne, hogy ez a két feladatkör muszáj, hogy a legjobbak által legyen képviselve az esküvőn, az egyik a ruha, amit viselni fogok, a másik pedig az esküvői fotózás témaköre. Tudom ugyanis, hogy a videó is fontos, de azt is tudom, hogy amikor majd idősebbek leszünk az esküvői albumot fogjuk elővenni és lapozgatni, mutogatni a gyerekeinknek, az unokáinknak, és ha azok a képek csak szakmailag tökéletesek, de nem tükrözik az akkori hangulatot, az érzéseinket, az érzelmeinket, nem leszünk elégedettek vele. Muszáj egy olyan fotóst találnunk a feladatra, aki mindezt érzelmi alapon közelíti meg velünk, persze teljesen tökéletes technikai paraméterekkel. Tudtam hogy nem lesz könnyű feladatom, de azt is tudtam, hogy ez a férjemnek és nekem is egy nagyon fontos rész.

Neki is kezdtünk a keresgélésnek, és egyből három ajánlást is kaptunk, amiből az egyik a szikyfoto.hu volt. Megnéztük a képeket és azt gondoltuk, hogy. muszáj személyes találkozó keretében beszélgetnünk egyet, mert éreztük, hogy lehetséges, hogy szinte azonnal meg is találtuk a számunkra tökéletes esküvői fotóst. És hát mondanom sem kell, hogy így is lett.

Nem csalódtunk a nagy napon sem. Hihetetlen jó hangulatban, minden feszültségtől mentesen ment minden fotózás és az egész nap, a képek pedig magukért beszélnek. Akárhányszor megnézem őket mindig elpityergem magam, és ezzel bizony nem csak én vagyok így. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az oldalt, nézze meg, biztos, hogy nem fog mást választani bármilyen fotózásról legyen is szó, de az esküvői nagy napra biztosan itt találnak megoldást. Mi maradéktalan elégedettek vagyunk, és ha újra kezdhetnénk mindent pont ugyanígy csinálnánk minden tekintetben.

Add a Comment