Hihetetlen segítség a kezdetektől

Nemrég úgy döntöttem, hogy bár közel húsz éve dolgozom építőiparban mint alkalmazott, most kilépek majd és alapítok egy saját céget. Nem tudom azt mondani, hogy rossz lenne a fizetésem és azt sem, hogy nem szeretném a csapatot akivel dolgozok, de azt kell mondjam, hogy én nem tudom tovább képviselni azt amit a tulajdonosok egyre jobban erőltetnek, hogy minél több munkát minél kevesebb idő alatt végezzünk el, még akkor is, ha az éppen a minőség rovására megy. Nem tudjuk azt a színvonalat biztosítani így, ami véleményem szerint a minimum lenne, ezért nem akarok tovább itt dolgozni. Egy szó mint száz, alapítok egy saját céget.

Tudtam már amikor az ötlet kipattant a fejemből, hogy ez nem lesz könnyű feladat, de a feleségem közgazdász, így sok mindenben segítő kezet tud nyújtani, és csak pár részterület van, ahová tudom, hogy szükség van egy nagyon jó és minőségi szolgáltatást nyújtó csapat segítségére, ilyen például a munkavédelem. Nagyon sok feladat van ami lefoglalja az energiámat és nagyon fontos, nem igazán jut idő és erő arra, hogy jogszabályokat bogarásszak és ellenőrizzek hogy az alkalmazott jól csinálja -e a feladatokat a munkavédelem területét illetően, ráadásul ez kiemelten fontos a mi tevékenységi körünkben.

Meg is kerestem az ország egyik legjobb csapatát erre a feladatra, az activesafety ugyanis csak jó hírnévvel rendelkezik a piacon és úgy jellemzik őket, hogy maximális szintű védelmet nyújtó rendszert építenek ki, ami nekem nagyon fontos. Nekem nem elég a jogszabályi feltételeknek való megfelelés biztosítása. Védeni akarom a kollégákat, megfelelő oktatással ellátni őket és teljes mértékben nyugodtan aludni. Így aztán azt tudom mondani, hogy hihetetlen nagy segítséget nyújtanak már a kezdetektől, csak ajánlani tudom őket bárki számára akinek fontos a valódi védelem és a könnyű, egyszerű feladatellátás.

Add a Comment