A család új szokása

Nem olyan régen a férjem és én ott álltunk az oltár előtt és egymás szemébe mondtuk a boldogító igent, amivel én éreztem, hogy egy teljesen új időszámítás és új élet is kezdődik mindkettőnk számára. És akkor még nem is gondoltam bele abba, hogy ez valószínűleg amiatt is hatványozottan igaz, mert a családalapítás előtt állunk. Én már amikor előkerült köztünk ez a téma elmondtam a férjemnek, hogy a gyerekvállalás előtt alapjaiban szeretném megváltoztatni az életritmusomat és az életminőségemet. Muszáj előtte rendszeresen és sokkal többet pihennem és muszáj odafigyelnem a megfelelő táplálkozásra és arra, hogy az étel ami az asztalra kerül nem csak hogy megfelelően elkészített legyen, de megfelelő alapanyagokat is tartalmazzon.

Én azt gondolom, hogy ez kifejezetten fontos ahhoz, hogy a csöppség akinek életet adok maximális esélyekkel induljon az egészséges és boldog élet felé. Mindehhez pedig hozzátartozik az is, hogy az általunk annyira szeretett szénsavas üdítőitalokat leváltjuk valami sokkal egészségesebb dologra.

Itt kerültem kapcsolata a gyümölcslevek világával, és kezdtem el válogatni aszerint ezek között is, hogy melyik milyen alapanyagból van, mennyire megbízhatók és hogy nyilván mennyire finomak. Nálunk ezek alapján pedig minden viszonylatban a simigyümölcsle terméke nyerte el az első helyet. Két hónapja csak ezt isszuk, aminek hatására sokkal energikusabbnak érezzük magunkat és fogytunk is mindketten. Természetesen emellett pedig próbálkozunk a családalapítással. Remélem hamarosan az is sikerülni fog. Nem is lehet annál boldogabb érzés, mint amikor az ember életet ad a gyermekének és minden nap azt csodálja, hogy milyen szépen cseperedik és egyre okosabb és nagyobb lesz. Remélem, hogy az egészségem maximálisan hozzájárul majd ahhoz, hogy minden megfelelően menjen végbe.

Add a Comment