Pályázataink legnagyobb segítőtársa

Amikor a férjemmel belevágtunk a mezőgazdasági tevékenységi körbe még fogalmunk sem volt, hogy ez a világ nem csak azzal tud nekünk nehézséget okozni, hogy lassan indul el az üzlet, és addig is meg kell valamiből élni, hanem bizony azzal is, hogy túl gyorsan népszerűek leszünk és egyre több és több árumennyiségre lesz szükség hirtelen ahhoz, hogy mindenkit ki tudjunk szolgálni. Már pedig mi mindenkit ki szeretnénk szolgálni, hiszen iszonyatosan fontos számunkra annak a célkitűzésnek a megvalósítása, miszerint egyre több háztartásban legyen hazai, minőségi, vegyszer mentes zöldség és gyümölcs, hiszen a saját bőrünkön tapasztaltuk már nem egyszer hogy mennyire fontos ez az egészségünk szempontjából.

Egy szó mint száz, nálunk hihetetlen gyorsan beindult az értékesítés és egyre többen jelezték, hogy szeretnének vásárolni a termékeinkből, ami persze azt hozta magával, hogy nem csak hogy új területeket kellett bevonnunk a működésbe, hanem bizony rendkívül sok időt és energiát kellett arra is rászánnunk, hogy meg tudjuk pontosan tervezni, hogy azokat az új területeket hogyan, kinek vagy minek a segítségével fogjuk tudni megművelni. Így jutottunk el odáig, hogy bizony már egy évvel az indulásunk után eszközökre és gépekre van szükségünk, amit hála a jó égnek pályázatok segítségével és az umwelt csapatával közösen sikerült nagyrészt be is szereznünk. Meg kell mondjam őszintén, hogy amellett, hogy ennyire könnyen és egyszerűen, na meg gyorsan elindult a saját kis gazdaságunk csak az meglepőbb, hogy ennyire könnyen és egyszerűen be tudtuk szerezni ennek a nagyszerű csapatnak a segítségével az eszközöket, mind az eke mind pedig az altalajlazító tekintetében.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy bátran vágjon bele a vágyai és az álmai megvalósításába, főleg hogy ha az tiszta és jó szándékú, mert egészen egyszerűen azt látom az egész környezetemben hogy szárnyra kapnak a dolgok és repülnek a siker útján. Remélem a jövő is csak jó dolgokat tartogat a számunkra. Egy biztos, az Umwelt csapatával hosszú távon fogunk együtt működni, mert hihetetlen gyorsan és egyszerűen tudunk velük együtt dolgozni, ráadásul iszonyatosan jó tanácsokat is adnak.

Add a Comment