A legeslegjobb minőség

Az ember ahogy idősödik, egyre fontosabbá válik számára nem csak a szépsége és annak lehető legtovább tartó, tökéletes megőrzése, hanem bizony az egészséges bőr és annak táplálása is egyben. Azt gondolom, hogy ehhez meg kell érni, vagy épp neveltetés és példa alapján bele kell születni. Pár évvel ezelőtt még én sem foglalkoztam azzal, hogy mit kenek az arcomra és mit nem, hogy ha jó hatással volt a bőrömre és szebbnek láttam magam tőle, akkor bizony vásároltam és használtam a terméket. Még csak odáig sem jutottam el, hogy a kozmetikumok terén az összetevőket részletesebben megnézzem, hiszen tényleg meg sem fordult akkor a fejemben, hogy ennek jelentősége lehet, vagy ez ennyire fontos lehet akár évek múltán.

Most már tudom, hogy nem is kis szerepe van annak, hogy az ember milyen szintetikus szerekkel éri el az eredményt az arcbőr terén. Én már azt tudom mondani, hogy ha visszamehetnék az időbe, inkább nem használnék semmit sem. Még az is jobb lenne, mint amit tettem, hiszen én minden felkapott, márkás dolgot magamra kentem, nem számított sem az ára, sem az összetevők, de még a mellékhatások fenyegetése sem. Ma már másképp tenném, hiszen így évek múltán visszafordíthatatlan nyomokat hagyott az arcomon ezeknek a kozmetikumoknak a használata.

Talán pontosan emiatt is alakult ki bennem az, hogy én ma már csak és kizárólag a natúrkozmetikum világában hiszek. Én már nem igazán nézem ezeket a reklámokat és hirdetéseket sem, hiszen tudom jól, hogy hatékonyak és rövid távon iszonyatosan nagy hatást lehet velük elérni sokszor, hosszú távon azonban iszonyatosan kártékonyak tudnak lenni. Én ma már csak és kizárólag a szivarvanynaturvilag termékeit használom, és onnan is csak online rendelek, egyetlen indok miatt, mert hihetetlen gyors és egyszerű.

Add a Comment