A tökéletes társam

Rengeteg cikket olvasok és történeteket hallgatok meg arról, hogy a mai modern telefonok már nagyon stílusosak és egy-két szempontból természetesen hihetetlen vívmányokat tartalmaznak, rettenetesen sérülékenyek azonban. Ha az ember a zsebében a telefonjával leül, akkor azonnal hajlani kezd, ha véletlen leejti, akkor azonnal törik a kijelző, legyen azon bármilyen kijelzővédő fólia és hát az élettartamokra sem nagyon jönnek pozitív visszajelzések sajnos.

Ezzel ellentétben, nekem közel két éve van meg a telefonom, és egyet mondhatok, semmi baja nincs. Persze egy-egy karc biztosan került rá a hónapok során, de soha nem volt gondom vele szoftveresen és egyébként működésében sem, ezt pedig szinte senki nem hiszi el nekem a szervizben sem. Mert hát nemrég azért meglátogattam a xiaomiszervizshop.hu csapatát, mert tudom, hogy rendkívül jól dolgoznak és hatalmas a szakmai tapasztalatuk és hát hihetetlen jó anyagokkal is dolgoznak. Bementem és kicseréltettem az akkumulátort, ami már azért kezdett elöregedni, és mivel én folyamatosan mozgásban vagyok és nem igazán van idő hogy huzamos ideig egy helyen töltsek, és hát így sokkal jobban használódik az akkumulátor, és már egy-egy töltés vagy rátöltés szinte sem volt elég.

Bementem tehát és kértem a telefonom akkumulátorának a kicserélését budapest egyik legjobb xiaomi szervíz csapatától. Ők persze hihetetlen gyorsasággal megoldották az akkumulátor cseréljét és megkérdezték mikor vettem a készüléket és volt-e már vele baj. Elmondtam, hogy két éve vásároltam és még sosem volt szervízben, és nem akartak hinni a fülüknek. Ez a telefon úgy látom, hogy a tökéletes társam minden nap, vigyázni is fogok rá, és mindig elhozom szervízbe, hogy ha úgy tartja az élet.

Add a Comment