A vezetőim örömére

Én világ életemben annak voltam a híve, hogy ha nem is tudatosan, de az embernek folyamatosan fejlődnie és tanulnia kell, hogy egyre jobbá tudjon válni. Én azt gondolom, hogy manapság ez egy kicsit túl lett ragozva azzal, hogy már mindenhonnan a coaching és a tréning feladatok folyamatos működtetése és annak minden előnye folyik, én azonban azt gondolom, hogy akkor a legjobb ez a tevékenység, ha szinte észrevétlen. Egyáltalán nem erőltetett például valaki szakmai fejlődése, ha folyamatosan lépdel a ranglétrán, egyre jártasabb a szakterületében azáltal, hogy megfelelő tapasztalattal és hozzáállással rendelkező idősebb kollégák mellett tanulhat és sorolhatnám. Éppen ezért én egy olyan csapatot kerestem a vállalatom számára a coaching és tréning feladatok ellátására, aki még véltelen sem az ellenállást és ellenszenvet fogja kiváltani a téma kapcsán az embereimből, hiszen tudom, hogy aztán azzal visszafelé nagyon nehéz dolgozni, hanem pont ellenkezőleg, motivációt és kedvet fog csinálni mindenkinek a folyamatos fejlődés és fejlesztés lehetőségéhez.

Ezen keresgélésem során bukkantam rá a Kogwheel csapatára, akik minden várakozásomat felülmúlták. Az emberek imádják a csapatépítő tréning foglalkozásait, versengenek, hogy plusz egy tréningen részt vehessenek, és ez nincs máshogy a csapat tréning és személyi fejlődést tekintve sem. Sőt, ma már ott tartunk, hogy a vezetők is igényt nyújtottak be, hogy részt tudjanak venni ezeken a foglalkozásokon valahogy.

Számukra nem tudjuk biztosítani az egész napos részvételt, hiszen mindenképp szükségünk van a munkájukra, egy teljes napra nem eshetnek ki a körforgásból, azonban a kogwheel csapatának teamcoaching szolgáltatása segítséget nyújt, hogy ők se maradjanak ki ezekből a tréningekből, és azt kell mondjam, hogy az eredmény egyértelműen látszik. Ha tehát valaki tényleges eredményeket, könnyed közös munkát, lelkes szolgáltató csapatot és lelkiismeretes munkát szeretne a teamcoaching területén is, mindenképpen ezt a szuper csapatot ajánlom figyelmébe, biztos vagyok benne, hogy nem fogja megbánni, ha felveszi velük a kapcsolatot!

Add a Comment