A törődés visszajár

A hosszú utak nem csak minket tudnak megviselni, hanem kedvenc cipőinket is. A vezetés magas koncentrációt igénylő folyamat, ahol mindig résen kell lenni. Ezért mindig éberen vezetünk, a lábunkat pedig készenlétben tartjuk, hogy bármikor a megfelelő pedálra tudjunk lépni, ha a szükség megkívánja. Persze a dugóban, ha már elgémberedünk és zsibbadni kezd a lábunk, akkor helyezgetjük jobbra, ballra.

Viszont eközben a cipőnk sarokrészének felületén az autókárpit olyan mértékben tud nyomot hagyni, hogy azt már nem tudjuk eltüntetetni többé. Így, akár a méregdrága cipőnk is idő előtt kerülhet kispadra. Mindezek megelőzésére nem az a megoldás, hogy váltó cipőt viszünk, vagy áttérünk a tömeg közlekedésre, hiszen autóval mégis gyorsabb és kényelmesebb, amit igenis használjunk ki, ha lehet. Egyetlen dolgunk van csak vele, ami nem más, mint megelőzni a bajt.

A Heelgood sarokvédőjével mindez tökéletesen megoldható feladat. Ez egy olyan elasztikus anyagból készült cipősarokvédő vezetéshez, amely minden cipőtípushoz és mérethez kiválóan passzol, még a legtrendibb darabokhoz is. Ennek köszönhetően a cipőnk épségben ússza meg a lerótt kilométereket. Így biztos, hogy a szavatossági idejét a maximumra tudjuk emelni. Ne hagyjuk, hogy egy ilyen kis probléma nagy kárt és kellemetlenséget okozzon. Válassz te is e remek termékek közül és viseld bátran, vezetés közben. A cipőd ezt a törődést többszörösen fogja neked majd visszaadni, főleg akkor, ha egy üzleti tárgyaláson magabiztosan jelensz meg, nem pedig egy kopott és sérült cipőben, amit a vezetés tett tönkre.

Add a Comment