Egyszerű mégis bonyolult lehet

Én közel tíz éve alapítottam meg a vállalatomat, és akkor még fogalmam sem volt, hogy tíz év alatt ennyire sok minden történhet egy emberrel és egy vállalattal. Közel kétszázan dolgoznak most már nálunk, és építőiparban tevékenykedünk, így pedig kiemelten fontos területnek számít a vállalaton belül az oktatás, a folyamatos fejlesztés és persze a munkavédelem és a munkavédelmi oktatás, amelyek nélkül nem lehetnék teljesen nyugodt a biztonságot illetően. Az activesafety csapata számunkra kiemelkedő szolgáltatást nyújt ezen a téren, így elmondhatom, hogy nem csak hogy teljesen nyugodt vagyok, hanem még iszonyatosan kevés munkával, pontos feladatmeghatározásokkal és folyamatos felülvizsgálatokkal azt gondolom, hogy az én cégemnek van az egyik legjobb munkavédelmi rendszere az országban.

Pontosan meghatározott, egyes folyamatokhoz rendezett intézkedési tervvel és sorolhatnám még hány fajta megoldási móddal van tűzdelve ez a rendszer, amelynek segítségével végülis biztos lehetek benne, hogy semmi olyan probléma nem fogja érni a céget vagy a munkavállalókat, mely olyan hatalmas anyagi kárral járna, hogy akár a működést veszélyeztesse, vagy mondjuk munkavállalói életet követelne. Persze nálam is előfordulnak olyan bakik, hogy egyszerűnek vélek valamit, ami aztán sokkal bonyolultabbá válik, mint mondjuk a gépek üzembe helyezése, amely egy sokkal papírigényesebb feladat, mint én valaha gondoltam volna, de az activesafety munkatársai résen vannak, és ilyen helyzetben sem hagyják, hogy hibát kövessek el vagy hibás utasítást adjak a kollégák számára.

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a csapatot, akinek fontos a valódi védelem, a hatékony, gördülékeny és maximálisan ésszerű közös munka és persze a jó hangulat, mely alapvetően meghatározza a közös munka szinte minden egyes percét. Biztos vagyok benne, hogy aki őket választja tökéletesen elégedett lesz.

Add a Comment