Pályázati célunk

Amikor én kikerültem az iskolapadból két lehetőség állt előttem. Az egyik az volt, hogy elmegyek egy multi céghez dolgozni, mint közgazdász és szépen kialakítok egy nagy ívű karriertervet, ami állomásonként fokozatosan meg tudok csinálni. A másik pedig az volt, hogy éppen akkor keresett egy induló agrár szektorban tevékenykedő vállalat pénzügyes szakembert, közgazdászt, és elkezdek velük dolgozni. Mindkét állásinterjúra elmentem, és én úgy döntöttem, hogy nem a multit választom, hanem a kis kkv tagjaként szeretnék egy sikertörténetet végig élni. Persze mondanom sem kell, hogy rengetegen kinevettek és nem hittek a fülüknek, amikor elmondtam, hogy hogyan döntöttem. Ma azonban már ezek az emberek biztosan máshogy vélekednek.

Természetesen nagyon sok munka és közös gondolkodás, túlóra és sorolhatnám mennyi energiabefektetés volt szükséges ahhoz, hogy eljussunk oda, ahol a cég ma tart, de én ezt maximális szinten élveztem, és ha újra kellene döntenem, biztosan megint így döntenék. Nem is változtatnék semmin, hiszen ma már egy stabil lábon álló, jó fizetést és egzisztenciát nyújtó cég alkalmazottjaként élem a napjaim, ahol tényleg megbecsülnek és minden nap szeretetben és hihetetlen jó légkörben dolgozhatok, ami azt gondolom, hogy a mai világban egy hatalmas kincs.

Nemrég raktunk össze egy pályázati anyagot, aminek a célja egy traktor beszerzése volt, amivel még gyorsabbá és hatékonyabbá tudjuk tenni a működést és hát persze a költségeket is. Ennek a pályázatnak pedig az egyik nyertes vállalkozása lettünk, úgyhogy most újabb siker küszöbén léptünk át, ami különösen nagy lendületet adott az egész cég számára. Biztos vagyok benne, hogy ha továbbra is ennyire összetartó lesz a csapat és ennyire jó lesz a légkör, hatalmas eredményeket fog tudni elérni ez a kis csapat. Imádok itt dolgozni, és nagyon örülök, hogy annakidején mertem bátor lenni és ezt a kis céget választani, ami remélem hamarosan már a kicsik között nagynak fog számítani.

Add a Comment