Halottál már róluk?

Nem olyan régen kezdtem bele egy cégalapításba, mert már nem csak hogy nem szerettem bejárni az előző munkahelyemre, és láttam, hogy mennyire kevés fizetéssel kell beérnie szinte minden embernek, miközben a tulajdonosok egyre többet tudnak kiszedni a cégből, de azt is láttam, hogy az ügyfelek egyre elégedetlenebbek, mert nem kapják meg azt a minőséget, amit szeretnének, vagy amit ígérünk sokszor. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy kiválok és csinálok egy saját céget, amiben már én határozom meg a munka paramétereit és a minőségi szolgáltatás fogalmát.

Persze ez egyáltalán nem könnyű feladat. Nagyon sok buktatóval kell az embernek szembenéznie és sokszor el is bizonytalanodik a sok negatív véleménytől ami szembe jön vele. Feladni viszont nem szabad. Amit én tudok javasolni azonban az az, hogy az ember próbáljon minél több külső segítséget szerezni az alapítási feladatokhoz, mert bizony nagyon meg tudják könnyíteni a folyamatokat, sőt, egy sokkal hatékonyabb és gyorsabb kialakítást tesznek lehetővé, de ami talán még fontosabb az az, hogy egy sokkal stabilabb alapot tudunk kiépíteni a segítségükkel.

Én például a kogwheel csapatának segítségével kezdtem bele az emberek keresésébe, a kompetenciák felmérésébe és abba, hogy a lehető legjobb helyre helyezzem őket, ahol a tudásuk, a karrier igényük és egyéb dolgok alapján a legjobb helyen kezdhetik meg a munkájukat, hogy aztán hosszú távon tudjanak eredményes munkát végezni a cég életében. Nagyon nagy segítség, hogy profi szakemberek támogatnak mindenben, fogják a kezemet és tudom, hogy amit javasolnak vagy tanácsolnak tapasztalaton alapszik és nem találgatáson, amit én tudnék tenni, ha egyedül lennék ezekben a helyzetekben. Ha még nem hallottál róluk mindenképp vedd fel velük a kapcsolatot! Biztosan nem fogsz bennük és a munkájukban csalódni. Segítségedre lesznek rengeteg mindenben.

Add a Comment