Az édesapám kedvence

A gyerekekkel mindig nehéz, mondják a szülők, de ezt ugyanígy el lehet mondani a szülőkre is, tapasztalatból beszélek. Az én apám ugyanis hihetetlenül jó szakember a munkájában, de rettenetesen makacs és konok is. Ezerszer mondtuk neki, hogy váljon ki attól a cégtől ahol dolgozik, mert mérgezik az életét, nem hagyják minőségi munkát végezni, nem szeret bejárni és még sorolhatnám, de ő nagyon félt a változástól és egész sokáig nem mert belevágni, hiába mondtuk neki, hogy mindenben segítségére leszünk. Egészen tavaly őszig, amikor is annyira felmérgelték a munkahelyén, hogy már nem bírta tovább és egyszer csak úgy érkezett haza, hogy felmondott, és saját céget alapít.

Igyekszünk neki mindenben segíteni, de néha ezt nagyon megnehezíti. Például már a kezdetekkor mondtam neki, hogy csináltassunk saját, logózott, jó minőségű munkaruha szettet neki és az alkalmazottaknak egyaránt, akikből ugyanis volt három, mert nem csak hogy tartós és biztos minőséget vesz így az ember, hanem egy egyedi, egységes képet mutat a csapat, amitől egymás után jönnek majd a megrendelések úgy, hogy szinte nem is kell hirdetni, mert szájról szájra terjed a hírük és a jó munkájuk eredménye. Persze apám ezt sem merte meglépni, mert biztosan sokkal drágább, gondolta ő.

Karácsonykor azonban megelégeltem a dolgot és azt, hogy folyamatosan munkaruha pótlás veszi el azt a kis maradék szabadidejét is, és megrendeltem az ajanndekozd.hu oldalról tizenöt darab hímzett, egyedi logóval ellátott munkaruhát, amit teljesen tökéletes minőségben le is szállítottak a rövidre szabott határidő ellenére is. Így aztán a fa alatt az én apám munkaruhákat kapott tőlem, és ami a legmeglepőbb volt, hogy talán életében nem örült még ennyire ajándéknak, mint ezeknek a ruháknak. Számomra is hihetetlen, de csillogott a szeme és láttam rajta, hogy egyrészt tényleg meglepődött, másrészt pedig nagyon örül is az ajándéknak, és valóban tetszik neki a kivitelezés is. Azóta csak ilyen munkaruhában jelennek meg mindenhol, és mondanom sem kell, hogy a reklámköltségeink a minimálisra csökkentek.

Add a Comment