Fő a biztonság

Az ember néha nagyon buta tud lenni, nem tanul csak akkor, ha valaki szeretett személy a közvetlen környezetéből valamilyen nagy kárral nem meséli el a saját történetét. Én is így voltam, mert nekem van egy nagyon szeretett mac gépem, amit imádok, egyszerűen viszem mindenhova és szinte mindent azon csinálok. Segítséget jelent számomra a munkában és a tanulmányaimban, a gyerekeim is imádják, tehát mindenki használja, és nagyon sokat mozgatom, igazából amennyit csak lehet viszem magammal mindenhova, mert sosem tudhatom hogy mikor lesz rá szükségem vagy mikor veszem hasznát. Persze tokot nem vettem neki, mert azt gondolom, hogy nem annyira szépek amiket lehet kapni a piacon és mind csak elveszi a gép szép és egyedi kialakítását. Nem igazán tudtam kibékülni egyikkel sem. Azt viszont én is tudom, hogy ezek az eszközök bár nagyon hasznosak és hihetetlen könnyű őket használni, nagyon sérülékenyek és nagyon nem bírják, ha mondjuk leejtjük őket, vagy oda ütjük őket valahova.

Nem vettem ezt én sem annyira élesen azonban egészen addig, míg az egyik nagyon jó barátnőm össze nem törte a gépét, méghozzá annyira, hogy az adatok is veszélybe kerültek, amiket a gépen tárolt. Mondanom sem kell, hogy belegondoltam, mennyire nehéz helyzetbe kerülnék, és szinte azonnal mentem is a https://macbooktok.hu/ oldalra és rendeltem meg a kis tokomat a mac gépemre.

Meg is döbbentem, hogy mennyire szép és elegáns tokot lehet ma már kapni egy-egy helyen. Persze, ha eddig ezt tudtam volna, vagy mondjuk ismertem volna ezt az oldalt, már régen beszereztem volna egyet, mert hatalmas biztonságot nyújt számomra hogy védelem van a gépen. Nem szeretnék úgy járni ahogy a barátom. Hihetetlen nagy problémát jelentene most pótolni ezt a gépet, és a rajta lévő információkat is természetesen.

Add a Comment