Ajánlás következik

Az ajánlás szót ez esetben étféleképp is értem. Egyrészt, szeretném ajánlani, hogy ne kövesd el azokat a hibákat, amelyeken én keresztülmentem, és hatalmas költségeket okoztam így a vállalkozásom számára feleslegesen, másrészt pedig ajánlok valakit, pontosabban egy kis csapatot, akik a termékfotózás területén nem csak hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, de azt is mondhatom nyugodtan, hogy az egekbe emelték a minőséget és a fotók szépségét egyaránt.

Történt ugyanis, hogy egyedi termékeim számára szerettem volna kialakítani egy weboldalt, mert már megérett arra a vállalkozás is és az én tudásom is, hogy megtehessem ezt a lépést, azonban szükségem volt hozzá olyan fotókra, amelyek nem a telefonnal készített, homályos képek, és nem is a semmitmondó, környezetben fényképezett fotók, hanem valami egészen kivételes szépséggel megáldott és lélegzetelállítóan szép képek. Ehhez azonban nem volt könnyű ember találni, mondhatom úgy, hogy túl sok embernek szavaztam bizalmat úgy, hogy már az első találkozáskor láttam rajta, hogy nem leszek elégedett az eredménnyel. Megéri keresgélni és nem éri meg megállni, ha azt érezzük, hogy nem lesz jó a közös munka, vagy épp nem lesz olyan az eredmény, mint amit várnánk vagy szeretnénk látni a weboldalunkon. Én sajnos három ízben is elhibáztam ezt, mire odataláltam a Fotoda Stúdió csapatához.

Ők ugyanis lélegzetelállító képeket készítenek. Olyan, mintha valamiféle varázserővel bírnának, és nem csak szépek a képek, de szinte megelevenednek előttünk. Nagyon örülök, hogy rájuk találtam és biztos vagyok benne, hogy soha, semmilyen körülmények között nem fogom hagyni, hogy mások készítsék a képeket a termékeimről. Már csak azért se, mert imádom a velük való közös munkának minden percét. Imádom az elhivatottságukat, kedvességüket, lelkiismeretes munkájukat és lelkes hozzáállásukat.

Add a Comment